Μενου
Καλάθι

Η Εταιρεία

 

Σχετικά με εμάς .

To Megafitness.gr ιδρύθηκε το 1994 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία οργάνων γυμναστικής για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και αθλητικό εξοπλισμό για όλα τα αθλήματα(ποδόσφαιρο, basket, volley, handball, ping-pong, στίβο κ.λ.π.), ένδυση, υπόδηση ομάδων και κατασκευή προπονητικών αξεσουάρ και γηπέδων.

Η πολυετής πείρα μας είναι η εγγύηση για την αρτιότητα των προϊόντων μας.

Το www.megafitness.gr είναι στη διάθεση σας με πάνω από 3000 είδη προϊόντων γυμναστικής για κάθε δραστηριότητα και κάθε ηλικία. Μπορείτε να γίνεται μέλη, να παραγγείλετε ή απλά να περιηγηθείτε στις σελίδες του.

Τα είδη μας είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες που βλέπετε αριστερά και παρουσιάζονται με αναλυτικά σχόλια.

Στην αρχική σελίδα θα βλέπετε πάντα κάποια προτεινόμενα προϊόντα και προϊόντα προσφοράς μας ανάλογα με την κατηγορία στην οποία βρίσκεστε.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε πάντα προσιτοί στις τιμές μας και να είμαστε πάντα πρώτοι στην αναλογία Ποιότητα προς Τιμή.Τα τελευταία χρόνια με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, συμμεριζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, μειώνοντας τις τιμές μας και παρουσιάζοντας συχνότερα μοναδικές προσφορές σε αρκετά από τα είδη μας, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη!!!

Ξεκινήστε λοιπόν την περιήγησή σας στο πιο μοντέρνο και πλήρες site αθλητικού υλικού www.megafitness.gr.

Στο τέλος της σελίδας σας παραθέτουμε τη βεβαίωση ότι η επιχείρησή μας έχει εγγραφεί στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν <<Συμβάσεις από απόσταση>> σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.2251/94.

Στοιχεία εταιρείας

MEGAFITNESS GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΕΝΙΚΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 323 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17 236

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2103000739

Α.Φ.Μ 801861346

Δ.Ο.Υ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

E-shop: www.megafitness.gr | Email: megafitness@megafitness.gr


Newsletter

* E-mail: