Μενου
Καλάθι
Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική. μάθε περισσότερα

ΟΡΓΑΝA ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΟΡΓΑΝA ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ

Η αναστροφή αποτελεί μια μοναδική και δοκιμασμένη φυσική μέθοδο για την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών που σχετίζονται κυρίως με την ισχιαλγία, οσφυαλγία και αλλά και άλλες γενικότερα παθήσεις. Προσφέρουμε σημαντική γκάμα προϊόντων σε Όργανα Αναστροφής σε ανταγωνιστικές τιμές. Δέστρες Αναστροφών, Όργανο αναστροφής MEIER FITNESS, Πρόβλημα Μέσης & Ορθοστασίας; Ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα μέσης ή λόγω επαγγέλματος πρέπει να είναι ώρες όρθιοι. Ξεμπλοκάρει τους σπονδύλους και τα νεύρα. INVERSION TABLE ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ Aνακουφίζει από τους πόνους της πλάτης. Mειώνει την ένταση των μυών και μπορεί να τονώσει τη λεμφική ροή. Bελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Aυξάνει την ελαστικότητα του σώματος Mπορεί να μειώσει τις επιπτώσεις της βαρύτητας στην σπονδυλική στήλη. Με 10 λεπτά την ημέρα, θα νιώσετε να αποσυμπιέζονται οι σπόνδυλοί σας, θα βελτιώσετε την στάση σας και θα ελέγξετε το στρες.  Περιηγηθείτε στη συλλογή προϊόντων μας, Καλέστε μας για απορίες, ή Αγοράστε ONLINE!

Κατασκευαστής: ZHEJIANG MEIER FITNESS Κωδικός προϊόντος: 100696
Όργανο αναστροφής XJ-I-01AΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ   https://www.youtube.com/watch?v=MiX7hO2Z3ukΠεριγραφήΠρόβλημα Μέσης & Ορθοστασίας; Ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα μέσης ή λόγω επαγγέλματος πρέπει να είναι ώρες όρθιοι. Ξεμπλοκάρει τους σπονδύλους και τ..
179,99€ 245,00€

Κερδίζεις: 65,01€ (27%)

Κατασκευαστής: inSPORTline Κωδικός προϊόντος: 10553
Πίνακας αντιστροφής στο SPORTline Inverso Plus Inversion Table inSPORTline Το Inverso Plus είναι ένα εξάρτημα εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε για την πρόληψη και την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη σας και στην περιοχή γύρω από τη σπονδυλική σας στήλη. Η μακροχρόνια σωματική πίεση ενός μόνο μέρους του ..
238,99€ 270,00€

Κερδίζεις: 31,01€ (11%)

Κατασκευαστής: inSPORTline Κωδικός προϊόντος: 12075
Θερμαινόμενο όργανο αναστροφής inSPORTline Inverso HeatyΤο θερμαινόμενο όργανο αναστροφής inSPORTline Inverso Heaty αναπτύχθηκε είτε για την πρόληψη είτε για την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη. Είτε κάθεστε είτε στέκεστε όλη μέρα, η μακροχρόνια άσκηση μόνο του μισού του σώματός σας είναι χαρακτη..
349,99€ 450,00€

Κερδίζεις: 100,01€ (22%)

Κατασκευαστής: inSPORTline Κωδικός προϊόντος: 10554
10554 Όργανο Αναστροφής inSPORTline Inverso ProfiΤο Όργανο Αναστροφής inSPORTline Inverso Profi είναι ένα εξάρτημα εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε για την πρόληψη και την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη σας και στην περιοχή γύρω από τη σπονδυλική σας στήλη. Η μακροχρόνια σωματική καταπόνηση μόνο ενό..
399,99€ 780,00€

Κερδίζεις: 380,01€ (49%)

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)