Οι διαστάσεις του σε θέση παιχνιδιού είναι διεθνών προδιαγραφών και καθορίζονται με μήκος=274cm,πλάτος=152,5cm και ύψος=76cm κατά προσέγγιση ενώ σε θέση αποθήκευσης όταν είναι διπλωμένο (Μ/Π/Υ): 66,5 x 187 x 152,5 cm αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως στις διαστάσεις ενδέχεται να υπάρχει μια πολύ μικρή απόκλιση εκατοστών ανάλογα με το τραπέζι που θα επιλέξετε λόγω για παράδειγμα της βάσης όπου στέκεται όταν ειναι διπλωμένο για αποθήκευση.

Τα τραπέζια εσωτερικού χώρου είναι ιδανικά για το σπίτι και όχι μόνο χαρίζοντας σε εσάς και την παρέα σας ατέλειωτες ώρες ποιότητας και ψυχαγωγίας σε καθημερινή βάση.

Δεν θα προτείναμε την έκθεση και την αποθήκευση των συγκεκριμένων σε εξωτερικό χώρο καθώς διαβρώνεται το υλικό λόγω των καιρικών συνθηκών (υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία κλπ.) με αποτέλεσμα το ξύλο να αλλοιώνεται πιο εύκολα και γρήγορα.

Σε αυτή την περίπτωση φυσικά για να αποθηκεύετε το τραπέζι σας με ασφάλεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προστατευτικό κάλυμμα πλαστικής ή υφασμάτινης κατασκευής χωρίς να ανησυχείτε για τη σκόνη και την υγρασία.

Είναι φυσικά εφικτή η χρήση και σε εξωτερικούς χώρους καθώς με το κατάλληλο τραπέζι εξωτερικού χώρου πινγκ πονγκ μπορείτε να απολαμβάνεται το παιχνίδι και έξω από το σπίτι σας. Είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό με πλάκα ρητίνης μελαμίνης σταθερά συνδεδεμένη με το πλαίσιο, κάνοντας το τραπέζι πινγκ πονγκ απολύτως ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και έχει υψηλή αντοχή σε γρατζουνιές και κρούσεις.

Εάν θέλετε να το τοποθετήστε και όλο το χειμώνα σταθερά σε εξωτερικό χώρο πρέπει να επιλέξετε τραπέζι αλουμινίου για την αποφυγή φθορών και αλλοιώσεων του υλικού.