Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν τα κρεβάτια φυσικοθεραπείας-Μασάζ είναι


Ποιό κρεβάτι να επιλεξω?

Ενώ όλα με όλα εκτελούμε την ίδια εργασία έχοντας την ιδια χρησιμότητα,ή επιλογή βασίζεται στην κρίση του ενδιαφερόμενου προκειμενου να καλύψει τις ανάγκες του.


Ξύλινο Κρεβάτι Φυσικοθεραπείας-Μασάζ

Οικονομικό ξύλινο κρεβάτι με σκελετό κατασκευασμένο από άριστο ξύλο οξυάς,είναι στιβαρό και προσφέρει σταθερότητα διευκολύνοντας το θεραπευτή,δίνοντας έτσι την ιδανική χαλάρωση στον πελάτη!Ακόμη τα κρεβάτια VIP Edition διαθέτουν μαξιλάρια (αφρό) υψηλής πυκνότητας και ταπετσαρία με ευχαάριστη υφή και πιο ανθεκτική στις φθορές.


Κρεβάτι Αλουμινίου Φυσικοθεραπείας-Μασάζ

Βασικό του χαρακτηρηστικό η κατασκευή αλουμινίου καθιστά το κρεβατι εξαιρετικά ελαφρύ ζυγιζοντας μόνο 13kg, που σημαίνει οτι συναρμολογείται-αποσυναρμολογείται σε λιγότερο απο ενα λεπτό.Ιδανικό για εκείνους που συχνά πρεπει να το μεταφέρουν καθως λόγω του χαμηλού βάρους έχετε αυτη τη δυνατότητα και αποτελεί την ιδανικη σας επιλογή.


Κρεβάτι Φυσικοθεραπείας-Μασάζ Memory 2

Αφρό μνήμης Αποτελούμενο από 2 επίπεδα αφρού δίνοντας στον πελάτη την τέλεια αίσθηση απόλαυσης και χαλάρωσης με την προσρμογη του σώματος στη σωστή σταση.Η εντυπωσιακή υφή από το ποιότικο ανθεκτικό βινύλιο σε συνδυασμό με το ενισχυμένο πλαίσιο στερέωσης ικανοποιεί την όποια ανάγκη είναι επιθυμητή.