Για τους λάτρεις του ποδηλάτου αλλά και όσους επιθυμούν να γυμναστούν στο χώρο τους μία πολύ ελκυστική επιλογή αποτελεί το στατικό ποδήλατο γυμναστικής.

Εξασκείτε τέλεια το σώμα σας αυξάνοντας παράλληλα την φυσική σας κατάσταση καθώς επίσης βελτιώνεται σημαντικά η λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και η οξυγόνωση σας προσφέροντας σας υγεία και την αποτελεσματικότητα που πάντα θέλατε.

Το Πτυσσόμενο Ποδήλατο Γυμναστικής είναι ιδανικό και για αρχάριους καθώς είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Το εντυπωσιακό, ελαφρύ και αναδιπλούμενο πλαίσιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του δίνοντάς σας τη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου, όπου μπορείτε να το κλείσετε μετά από την προπόνησή σας και να το τοποθετήσετε για παράδειγμα στην ντουλάπα σας ή κάτω από το κρεβάτι και ακόμη να το μεταφέρετε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε .

Ρυθμίστε το βέλτιστο ύψος στην κατάλληλη θέση και στις λαβές με τις ενσωματωμένες οθόνες καρδιακού παλμού δείτε τον τρέχοντα παλμό όταν τις πιάσετε.

Τα μη αναδιπλωμένα στατικά ποδήλατα γυμναστικής χαρακτηρίζονται για τη στιβαρότητα και την ποιότητα της χρήσης τους δίνοντας μια άλλη ξεχωριστή επιλογή προπόνησης άνετη και κατάλληλη για οποιοδήποτε επίπεδο εκγύμνασης που επιθυμείτε.

Όσο πιο καλό δίσκο διαθέτει το σύστημα πέδησης τόσο πιο ομαλή και ήσυχη λειτουργία επιτρέπει .

Προσαμμώστε την όποια ρύθμιση κρίνεται ιδανική για τη γυμναστική σας και απολαύστε ποιοτική και αποτελεσματική εξάσκηση καθημερινά.