Μενου
Καλάθι
Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική. μάθε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Τα ποδήλατα Γυμναστικής προσφέρουν μία εξαιρετικά αποτελεσματική δραστηριότητα οξυγόνωσης και ενεργοποίησης του κυκλοφορικού συστήματος. Βοηθάνε ιδιαίτερα στην αύξηση της αντοχής και της ζωτικότητας και βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του καρδιαγγειακού συστήματος. Προσφέρουμε 3 κατηγορίες : Καθιστά Ποδήλατα Γυμναστικής, Στατικά Ποδήλατα Γυμναστικής και Spin Bikes. Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας, Καλέστε μας για τυχόν ερωτήσεις, ή Παραγγείλετε ONLINE!

Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 20095
Το πακέτο περιλαμβάνει:1) Το Elite AirBike Megafitness είναι ένα Air Bike με ιδιαίτερα στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή για επαγγελματική χρήση.Χαρακτηριστικά:Σύστημα μετάδοσης : Ιμάντας βιομηχανικού τύπου.Σύστημα αντίστασης : Υψηλής απόδοσης φτερωτή αέρα με άπειρα στην ουσία επίπεδα αντίστασης, ανάλ..
1.550,00€
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 956860
Το πακέτο περιλαμβάνει:Το Elite AirBike Megafitness είναι ένα Air Bike με ιδιαίτερα στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή για επαγγελματική χρήση.       Χαρακτηριστικά:Σύστημα μετάδοσης : Ιμάντας βιομηχανικού τύπου.Σύστημα αντίστασης : Υψηλής απόδοσης φτερωτή αέρα με άπειρα στην ουσία ..
1.550,00€
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 711777
1 ELITE SKI1 ELITE AIRBIKE1 ELITE BIKE1 ELITE ROWER..
2.999,00€ 5.000,00€

Κερδίζεις: 2.001,00€ (40%)

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)