Menu
Καλάθι

ΙΜΑΝΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ TRX

Το TRX αποτελεί ένα πολύπλευρο όργανο γυμναστικής, με τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (σε τρεις διαστάσεις) λειτουργικής προπόνησης (functional training), οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος. Το TRX αποτελέι ένα είδος προπόνησης κατά το οποίο ο ασκούμενος, με τη βοήθεια ενός ανθεκτικού ιμάντα με λαβές, εκτελεί μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων και στις τρεις διαστάσεις του χώρου, χρησιμοποιώντας το ίδιο το βάρος του σώματός του. Ο ιμάντας αυτός μπορεί να στηριχθεί είτε σε μια σταθερή βάση στο ταβάνι σας είτε σε μια πόρτα του σπιτιού σας.
Είναι κατάλληλο για όλους, από αρχάριους ερασιτέχνες έως και τους πιο προχωρημένους αθλητές. Η γκάμα ασκήσεων μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο του αθλητή ενώ με την τροποποίηση της κλίσης του σώματος κατά την εκτέλεση της άσκησης μεταβάλλεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας της, μετατρέποντας την από αρκετά εύκολη για αρχάριους έως σε εξαιρετικά απαιτητική για προηγμένους αθλητές. Ο εξοπλισμός είναι πολύ ελαφρύς και πρακτικός και μεταφέρεται οπουδήποτε, πολύ εύκολα.
Η χρήση του TRX σου επιτρέπει να εναλλάσσεις ασκήσεις πολύ γρήγορα, ελαχιστοποιώντας το συνολικό χρόνο άσκησης. Μόνο μισή ώρα αρκεί για να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες. Από την πρώτο κιόλας μήνα γίνονται αισθητά τα πρώτα αποτελέσματα της γενικής ενδυνάμωσης, καθώς το TRX απαιτεί ισορροπία και την συμμετοχή των κοιλιακών-ραχιαίων του κορμού σε όλες τις ασκήσεις προκειμένου να διατηρηθεί η ιδανική στάση του σώματος του αθλητή. Γυμνάζονται όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος και εξαιτίας του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης πράγμα το οποίο οφείλεται στους ιμάντες, αυξάνεται δραματικά η παραγωγή αυξητικής ορμόνης και ο μεταβολισμός του σώματας, προκαλώντας τα μέγιστα οφέλη στην δύναμη και την μυϊκή υπερτροφία και στο κάψιμο του λίπους. Την ίδια στιγμή βελτιώνεται σημαντικά η δύναμη του κορμού μας και των σταθεροποιητών μυών γύρω από τις αρθρώσεις αναπτύσσοντας ισορροπία σε όλο το σώμα.
Το TRX χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές στίβου, ποδηλασίας, κολύμβησης, και ομαδικών αθλημάτων όπως μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Καλέστε μας για απορίες ή Αγοράστε ONLINE!

Κατασκευαστής: TRX Κωδικός προϊόντος: 100666
Trx Move Suspension TrainerΤο TRX Move Suspension Trainer Kit είναι το κατάλληλο εργαλείο για να κάνει κάποιος τα πρώτα του βήματα στον κόσμο των ασκήσεων TRX! Το kit έρχεται με πόστερ ασκήσεων που μπορείς να κρεμάσεις στον τοίχο και να ακολουθήσεις τη προπόνησή σου.Πως λειτουργεί:Με το TRX® Move Su..
134,89€ 180,00€

Κερδίζεις: 45,11€ (25%)

Κατασκευαστής: TRX Κωδικός προϊόντος: 111619
Το Rip trainer αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα ελαστικής αντίστασης που δημιουργεί μεταβλητές ασύμμετρης αντίστασης και επιτρέπει την ανάπτυξη δύναμης στο πυρήνα του σώματος, εκρηκτική δύναμη, ευελιξία και αντοχή μέσα από μοτίβα κινήσεων που συναντούμε στην καθημερινή ζωή και τον αθλητισμό. Το Rip t..
188,89€ 240,00€

Κερδίζεις: 51,11€ (21%)

565555 Ιμάντες TRX Sweat Suspension System 565555 Ιμάντες TRX Sweat Suspension System
Νέο -19 %
Κατασκευαστής: TRX Κωδικός προϊόντος: 565555
Έχετε μια δύσκολη και γεμάτη μέρα στη δουλειά και θέλετε κάπου να εκτονωθείτε; Χρησιμοποιείστε το σώμα σας ως μηχανή γυμναστικής μέσω του TRX Sweat Suspension Trainer, αυτός ο ιμάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού, σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο νοιώθετε άνετα.Με μόλις 15 λεπτά τη μέρα θα μ..
203,48€ 250,00€

Κερδίζεις: 46,52€ (19%)

Κατασκευαστής: TRX Κωδικός προϊόντος: 200555
Έχετε μια δύσκολη και γεμάτη μέρα στη δουλειά και θέλετε κάπου να εκτονωθείτε;  Χρησιμοποιείστε το σώμα σας ως μηχανή γυμναστικής μέσω του TRX BURN Suspension Trainer, αυτός ο ιμάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού, είτε είναι στο πάρκο είτε στο σπίτι. Με μόλις 15 λεπτά την μέρα θα μπορ..
204,99€ 245,00€

Κερδίζεις: 40,01€ (16%)

596669 TRX HOME 2 Suspension Training
Νέο -21 %
Κατασκευαστής: TRX Κωδικός προϊόντος: 596669
Το TRX home suspension training kit, σου δίνει ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να χτίσεις ένα καλύτερο σώμα στο σπίτι σου ή οπουδήποτε αλλού θελήσειςΜε το TRX HOME Suspension Trainer, έναν οδηγό ασκήσεων και 6 επιπλέον προγράμματα άσκησης, διάρκειας 15 ή 30 δευτερόλεπτα, το TRX HOME Kit σου επιτρέπει να ..
219,99€ 280,00€

Κερδίζεις: 60,01€ (21%)

Κατασκευαστής: TRX Κωδικός προϊόντος: 100652
Κατηγορία: Ιμάντες TRX (TRX Suspension trainer)Μετέτρεψε το γυμναστήριο σου σε ένα δυναμικό χώρο άσκησης με τους νέους ιμάντες trx pro suspension training kitΤο νέο trx pro suspension training kit, αποτελεί τον πιο δυνατό και ανθεκτικό ιμάντα που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Κατάλληλο για να ανα..
257,99€ 295,00€

Κερδίζεις: 37,01€ (13%)

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)