Menu
Καλάθι

Συνθετικοί Χλοοτάπητες

Η συνθετική επικάλυψη αποτελείται άμεσα από το "σωρό" και τη βάση. Το σωρό ή το γρασίδι είναι κατασκευασμένο από πολυμερή του μίγματος και το υπόστρωμα είναι κατασκευασμένο συνήθως από καουτσούκ. Η επίστρωση ποιότητας έχει ένα στρώμα αποστράγγισης. Είναι απαραίτητο για το γκαζόν εξωτερικών χώρων: χωρίς αυτό το στρώμα νερού να διατηρηθεί στην επιφάνεια. Το ψεύτικο γκαζόν έχει πολλά πλεονεκτήματα. Κατ 'αρχάς, το γρασίδι δεν χρειάζεται να γονιμοποιηθεί. Έτσι, δεν δαπανώνται χρήματα για ακριβά κεφάλαια, δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα. Εδώ σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να κόψετε το χλοοτάπητα. Φροντίστε για αυτό λιγότερο από ένα συνηθισμένο χλοοτάπητα. Δεύτερον, αυτό το γκαζόν είναι ιδανικό για παιδιά ή απλά ενεργούς ανθρώπους που τους αρέσει να τρέχουν, να πηδούν και να παίζουν στον ιστότοπό σας. Η εμφάνιση του γρασιδιού από τέτοια φορτία δεν υποφέρει. Επιπλέον, οι τραυματισμοί συμβαίνουν πολύ λιγότερο συχνά. Ο τεχνητός χλοοτάπητας δεν είναι ολισθηρός, πιο ελαστικός και ακόμη άνετος. Τρίτον, το γρασίδι δεν χρειάζεται να ποτίζεται. Μόλις ο πλαστικός χλοοτάπητας εμφανίστηκε, οι ειδικοί έχουν υπολογίσει πόσο νερό θα σωθεί μονάχα στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Αποδεικνύεται ότι το μέσο γήπεδο πήρε πάνω από εκατό χιλιάδες λίτρα την εβδομάδα. Φυσικά, το μέγεθος της τοποθεσίας είναι πιο μετριοπαθές από το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ωστόσο, το κόστος χρόνου και χρήματος για την άρδευση μειώνεται σημαντικά.

22300 Συνθετικός Χλοοτάπητας HERRA δίχως πρόσχωση
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 22300
Συνήθως, η πρόσχωση-infill χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τα νήματα να σταθούν. Η πρόσχωση απαιτεί έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης. Για να αποφύγουμε τέτοιες δυσκολίες, η εταιρεία μας σχεδίασε ένα ειδικό χορτάρι που δεν απαιτεί πρόσχωση για να αντισταθεί στα φορτία και να παραμείνει όρθιο.Το ..
0,00€
22301 Συνθετικός Οικονομικός Χλοοτάπητας NANNA
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 22301
Μια οικονομική λύση με νήματα 8700 dtex. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές χρώματος πράσινου ασβέστη ή σκούρου πράσινου χρώματος. Ανάλογα με τη ζήτηση, την παραγωγή μικτών χρωμάτων ή μοτίβου ζέβρας.Το γρασίδι Nanna είναι μια παιδική χαρά που δίνει τελικά ένα γνήσιο χορτάρι.Αυτός ο χλοοτάπητας είν..
0,00€
22302 Συνθετικός Επαγγελματικός Χλοοτάπητας PRO ODIN
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 22302
Η προσιτή επαγγελματική λύση με νήματα 12000/6 dtex. Πράσινο άσβεστο ή σκούρο πράσινο χρώμα. Ανάλογα με τη ζήτηση, ανάμεικτο χρώμα ή ζέβρα με σχέδια. 12000/6 μικτό χρώμα ή παραγωγή ζέβρας με μοτίβο, 12000/6 Μονόινα νήματα 310 micron, πλάτος 1,4 mm, με sbr και ecoinfill (eco-πρόσχωση), φτάνουν στο τέ..
0,00€
22303 Συνθετικός Ανθεκτικός Χλοοτάπητας ZEUS
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 22303
Το Horseshoe Spine Turf είναι το νέο ελίτ προϊόν για επαγγελματικούς χλοοτάπητες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι το νήμα παραμένει μαλακό, το μεγαλύτερο πάχος εγκάρσιας τομής + ειδικό σχεδιασμό πυρήνα μέσα σε 3 ραχοκοκαλιές, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική προστασία από φθο..
0,00€
22304 Συνθετικός Χλοοτάπητας Ινιδίου DOGU
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 22304
Το γρασίδι Dogu έχει ινώδη νήματα και παρέχει μια φυσική εμφάνιση χόρτου, καθώς και τη φύση του χλοοτάπητα επιτρέποντας την κύλιση της μπάλας στο φυσικό χορτάρι απαντώντας στο ίδιο.Το γρασίδι Dogu παρέχει επιφάνειες τεχνητού γρασιδιού για γήπεδα πολλαπλών σπορ, μίνι ποδοσφαίρου και επαγγελματικά..
0,00€
22305 Συνθετικός Ενισχυμένος Χλοοτάπητας VIDAR
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 22305
Το σχήμα V του νήματος παρέχει ανθεκτικότητα στη σταθερότητα και την εμφάνιση του φυσικού γρασιδιού και οδηγεί σε εξαιρετική συμπεριφορά ολίσθησης των μπαλών. Εκτός από αυτή την απόδοση που μοιάζει με γρασίδι, ο χλοοτάπητας βελτιώνει επίσης την ποιότητα του παιχνιδιού επιτρέποντας την ολίσθηση και τ..
0,00€
55300 Συνθετικός Χλοοτάπητας για Tennis TENISOL GRASS 55300 Συνθετικός Χλοοτάπητας για Tennis TENISOL GRASS
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 55300
Οι επιφάνειες γηπέδων τένις Tenisol με τεχνητό γρασίδι παίζουν σταθερά σε όλες τις συνθήκες για διεθνή και εθνικά παιχνίδια τένις, κλαμπ τένις, σχολεία και σπιτικά γήπεδα.Οι χλοοτάπητες από συνθετικό γρασίδι Tenisol είναι ανθεκτικοί, ασφαλείς και άνετοι. Παίξτε στο γρασίδι του τένις σε υγρό καιρ..
0,00€
55301 Συνθετικός Χλοοτάπητας για Tennis MULTIVILLI GRASS 55301 Συνθετικός Χλοοτάπητας για Tennis MULTIVILLI GRASS
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 55301
Παράγεται για γήπεδα πολλαπλών χρήσεων και με ύψος σωρού 20 χιλιοστών, 26 χιλιοστών και 35 χιλιοστών για αθλητικά γήπεδα τάπητων.Αυτό το μοντέλο αγγίζεται με σκούρο πράσινο και ανοιχτό πράσινο νήμα έχει μια ελίτ εμφάνιση και χρησιμοποιείται συχνά σε κλειστά και ανοικτά γήπεδα τάπητων.Διατίθε..
0,00€
55305 Συνθετικός Χλοοτάπητας C-SHAPE GRASS 55305 Συνθετικός Χλοοτάπητας C-SHAPE GRASS
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 55305
Το Horseshoe Spine Turf είναι το νέο ελίτ προϊον για επαγγελματικό χλοοτάπητα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι το νήμα παραμένει μαλακό, το μεγαλύτερο πάχος εγκάρσιας τομής + τον ειδικό σχεδιασμό πυρήνα μέσα σε 3 ραχοκοκαλιές, ενώ παράλληλα παρέχει εξαιρετική προστασία από φ..
0,00€
55306 Συνθετικός Χλοοτάπητας NO INFILL GRASS 55306 Συνθετικός Χλοοτάπητας NO INFILL GRASS
Ρωτήστε μας για Τιμή
Κατασκευαστής: MEGAFITNESS Κωδικός προϊόντος: 55306
Το τεχνητό γρασίδι NON-INFILL αναφέρεται στο τεχνητό γρασίδι με ίνες αχυροσκεπής, το στενό μετρητή (απόσταση μεταξύ των σειρών) και το υψηλό ποσοστό ραφών. Οι ίνες αχυροσκεπής λειτουργούν ομοίως ως γεμίσματα για να στηρίξουν το χορτάρι και να παρέχουν επαρκή ελαστικότητα. Αν σχεδιάζετε να κατασκευά..
0,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)