Ακρυλικά Δάπεδα

Ακρυλικά Δάπεδα

Ευέλικτο, δημιουργεί μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ τριβής και ολίσθησης. Διαφέρει στην ευκολία στη λειτουργία και την εγκατάσταση, την αποδοτικότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στη χρήση. Παρέχει μια καλή αναπήδηση μπάλας και προστατεύει τους αθλητές από τραυματισμό. Η λειτουργία πρέπει να γίνεται σε οποιοδήποτε υπόδημα, αλλά χωρίς ακίδες. Πριν την επίστρωση, η επιφάνεια πρέπει να υποστεί επεξεργασία από σκόνη, ακαθαρσίες, διάφορα έλαια και άλλες ξένες ουσίες.

Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών στρωμάτων που βασίζεται σε ακρυλικά στρώματα και ένα υπόστρωμα απορρόφησης κραδασμών. Έχει υψηλά χαρακτηριστικά πρόσφυσης, ανθεκτικά σε μηχανικά φορτία και ακτινοβολία UV. Μειώνει το φορτίο των αρθρώσεων των ποδιών.

Η σκληρή επίστρωση είναι 3 τύπων:

• "Σκλήρο Σκληρό"

Αυτοεπιπεδούμενη επίστρωση, η οποία είναι ιδανική για γήπεδα τένις και χιονοδρομικά κέντρα, ανοικτά ή κλειστά. Τοποθετείται σε 5 στρώσεις σε βάση σκυροδέματος ή ασφάλτου.

• "Μαλακό σκληρό"

Αποτελείται από ειδικά κόκκους καουτσούκ και γαλάκτωμα ακρυλικού λατέξ, η εμφάνιση είναι πολύ παρόμοια με σκληρό σκληρό, χρησιμοποιείται επίσης σε υπαίθρια και εσωτερικά αθλητικά πεδία, χύδην σε 7-9 στρώματα. Η επάνω στρώση αποκαθίσταται, οπότε η επίστρωση δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Παρέχει καλό αποσβεστύρισμα για καλύτερη άνεση παιχνιδιών. Εξωτερικά παρόμοια με σκληρό σκληρό. Ιδανικό για γήπεδα τένις και παγοδρόμια.

• Επίστρωση "Σκληρή σε ελαστική επένδυση"

Είναι επίσης μια αυτοεπιπεδούμενη συνθετική επίστρωση, η οποία είναι κατάλληλη για γήπεδα τένις, μειώνει το φορτίο στους μύες και τις αρθρώσεις των ποδιών. Το συνολικό πάχος της επικάλυψης είναι 5-7 mm, αλλά εξαρτάται από το πάχος του υποστρώματος και τον αριθμό των στρώσεων ακρυλικού πολυμερούς. Τοποθετείται σε σκυρόδεμα, ξύλο ή άσφαλτο. Αυτή η επίστρωση χρησιμοποιείται σε ανοιχτές και κλειστές περιοχές, καθώς και το χειμώνα είναι δυνατόν να χυθεί παγοδρόμιο.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

55103 Ακρυλικό Δάπεδο για Tennis-Basket-Volley CUSHION 2

Το ακρυλικό μαξιλάρι 2 είναι ένα μαλακό δάπεδο επτά στρώσεων. Χρησιμοποιείται συνήθως ως αθλητικό κά..

0,00€

55104 Ακρυλικό Δάπεδο για Tennis-Basket-Volley CUSHION 4

Το ακρυλικό μαξιλάρι 4 είναι ένα μαλακό δάπεδο επτά στρώσεων. Χρησιμοποιείται συνήθως ως αθλητικό κά..

0,00€

55105 Ακρυλικό Δάπεδο για Tennis-Basket-Volley CUSHION 3

Το ακρυλικό μαξιλάρι 3 είναι ένα μαλακό δάπεδο επτά στρώσεων. Χρησιμοποιείται συνήθως ως αθλητικό κά..

0,00€